Til toppen

Ledig stilling hos Truck & Trailer


Vi søker selger/butikkmedarbeider til vår avdeling Oslo Nord.

Har du lyst til å jobbe med salg og kundehåndtering? Har interesse for, eller erfaring med, tunge kjøretøy? Liker å jobbe i høyt tempo med varierte arbeidsoppgaver? Da ønsker vi å høre fra deg!

Vår avdeling Oslo Nord, nærmere bestemt Hvamveien 4 på Skjetten, ser etter en blid person til en 100% stilling som selger/butikkmedarbeider. Stillingen innebefatter både telefonsalg og butikksalg, i tillegg til varierte arbeidsoppgaver som innlegg/plukking på lageret og arbeid med og i butikken på avdelingen.

Erfaring eller interesse for tunge kjøretøy er ikke et krav, men selvfølgelig en fordel når man inntrer i vår verden. Men opplæring vil bli gitt uansett hvilken bakgrunn du har, det viktigste for oss er at man er lærevillig og har god kundehåndtering i fokus.

Truck & Trailer Industry AS, forkortet til TTI, har snart 60 års fartstid i bransjen. Vi er en totalleverandør av deler og utstyr til tunge kjøretøy. En bedrift med god takhøyde, mye humor og 57 ansatte fordelt på 5 avdelinger.

TTI er en trygg og stabil arbeidsgiver som kan tilby gode betingelser og forsikringsordninger.

Høres dette ut som noe for deg? Send en søknad og CV til avdelingsleder Harald Bakke på bakke@tti.no allerede i dag – søknader vil bli evaluert fortløpende.

Med ønske om snarlig tiltredelse.

 

For spørsmål om stillingen kontakt Harald Bakke:

E-post: bakke@tti.no     Tlf: 48 22 13 77

 

Vi ser frem til å høre fra deg! 😊