Til toppen

Hvordan bruke vår handleliste og hurtigkasse

Visste du at vi har en funksjon som lar deg lage handlelister og dele den med de du måtte ønske? Vi har også mulighet for at du kan legge til produkter direkte i handlevognen, uten å måtte bla deg gjennom alle produktene, en såkalt hurtigkasse. Her viser vi deg hvor enkelt det gjøres.

Når du har funnet produktet du skal ha, klikker du bare på den grønne knappen med en handlekurv på, så vil du se at beløpet ved siden av handlevogn-ikonet viser deg totalsummen.

Legg varen i handlevognen og siden vil se sånn her ut. Her ser du oversikten over hva du har lagt i handlevognen. Hvis du vil endre antall, gjør du det enkelt her ved bruk av + og – tegnene på varelinjen.


Ønsker du å legge til flere produkter, og vet artikkelnummeret? Da kan du enkelt legge til artikkelnummeret:antall, og trykke legg til. Er det flere produkter du ønsker å legge til, klikker du bare enter eller ny linje, og gjentar prosessen, som vist her. Denne løsningen kan også brukes som en hurtigkasse. Bare gå rett i handlevognen og skriv inn de varene du skal ha.
 Da vil handlevognen se slik ut.
 

Trenger du lenger betenkningstid, eller kanskje noen andre skal se over handlevognen før du går videre til kassen? Da kan du bruke funksjonen under handlevognen, og lagre handlevognen med et valgfritt navn.

 

 
Du finner den enkelt igjen under «min side» hvis du velger «handlelister». Her kan du lagre flere handlelister, og alltid ha fullstendig oversikt.
Handlelister kan du også lage på andre måter, enten ved å bruke det lille ikonet ved siden av varen på forsiden, eller når du er inne på varen du skal handle. Se eksempel nedenfor. 

 

 Da vil du få opp et nytt vindu med mulighet for å opprette ny handleliste, eller legge til varen i en allerede eksisterende liste.
Handlelisten kan du enkelt velge å dele, ved å trykke på «del» får du opp en link som du kan sende til andre som skulle trenge handlelisten. Du kan også skrive et notat, enten til personen du sender linken til, eller kanskje som en huskelapp til deg selv?Legg enkelt til flere produkter i handlelisten ved bruk av nedtrekksmenyen. Er du fornøyd med listen og ønsker å kjøpe hele handlelisten? Trykk «kjøp hele listen» og finn hele handlevognen ved å trykke på handlevogn-ikonet.
Trykk på «fullfør ordre» og følg anvisningene videre.Sjekk over at bestillingen stemmer, velg riktig leveringsadresse, ønsket betalingsmetode og fullfør ordre. Så er produktet på vei til deg! 😊God handel!